background

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διεύθυνση:
Σταδίου 21, Περιοχή Πόντου, Καλοχώρι

Τηλέφωνα:
2310-515810, 2310516297

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή
9:00πμ – 6:00μμ
Σάββατο: Κλειστά

e-mail:
neadrama@gmail.com

Μεταφορική εταιρεία Νέα Δράμα
Λίγα λόγια την εταιρεία

                                   Μεταφορική εταιρεία Νέα Δράμα

Η αγάπη  για ασφαλείς και ποιοτικές μεταφορές, αλλά και η επιθυμία της δημιουργίας, της ανάπτυξης ήταν τα «συστατικά» που ένωσαν  τους ιδρυτές της εταιρείας!

Η αρχή

Ο Κωνσταντίνος Αποστολίδης από τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας και ο Πολυχρόνης Μυστρίδης από την Λυδία Καβάλας ένωσαν τις ανησυχίες, τα οράματα και τις δυνάμεις τους, αποφασίζοντας το 1998 την «γέννηση» μιας ιδιαίτερα φιλόδοξης εταιρείας στον χώρο των μεταφορών, με την επωνυμία «ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ». Η μεταφορική εταιρεία Νέα Δράμα ήταν πια πραγματικότητα.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ

Διεύθυνση:
2ο χλμ Δράμας – Καλλιφύτου

Τηλέφωνα:
25210-31895, 25210-45107

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη – Παρασκευή
8:00 πμ – 4:00 μ.μ
Σάββατο
8:00 π.μ – 4:00 μ.μ

e-mail:
neadrama2010@gmail.com

Η πολύτιμη εμπειρία τους στις μεταφορές, η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα τους ήταν οι πρώτοι «σπόροι» που ρίζωσαν βαθιά, δημιουργώντας γερά θεμέλια για την άμεση εδραίωση της εταιρείας στο Νομό Δράμας και στον Νομό Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα στις απαιτήσεις των πελατών, πάντοτε με γνώμονα το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της, με αποτέλεσμα, όχι απλά να καθιερωθεί στην καθημερινότητα εμπόρων, επιχειρήσεων, ιδιωτών, αλλά να αυξήσει το πελατολόγιο της με γεωμετρική πρόοδο σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας.

Μέσα στα πρώτα οκτώ χρόνια, το brand name της εταιρείας έγινε συνώνυμο της επιτυχίας, δημιουργώντας μια παράδοση που παρέλαβε από τους ιδρυτές το 2006 και συνεχίζει μέχρι και σήμερα με σεβασμό και ζήλο η «νέα γενιά», αναλαμβάνοντας με αίσθημα ευθύνης το «τιμόνι» της «ΝΕΑΣ ΔΡΑΜΑΣ».

Το όμορφο «ταξίδι» συνεχίστηκε… Με την συμπλήρωση δέκα χρόνων ζωής, το 2008, η εταιρεία επεκτάθηκε με την ίδια επιτυχία στο Νομό Σερρών, δημιουργώντας έναν νέο σταθμό-πρότυπο!
Με πυξίδα «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο», ακολούθησε μια σειρά επενδύσεων για τον εκσυγχρονισμό των μονάδων, την αγορά οικοπέδων για την δημιουργία λειτουργικών αποθηκών και την ανανέωση του «στόλου» οχημάτων!  Οι αναπτυξιακές  αυτές ενέργειες αποτέλεσαν τους όρους που υπογράφτηκαν με σοβαρότητα και ευθύνη στο «συμβόλαιο τιμής» εταιρείας-πελατών!

Η σταθερά ανοδική πορεία της «ΝΕΑΣ ΔΡΑΜΑΣ» δεν ανακόπηκε ακόμη και στην περίοδο της κρίσης. Χωρίς να γίνουν «εκπτώσεις» στο επίπεδο των υπηρεσιών μας, αντιμετωπίσαμε όλους τους κινδύνους που εμφανίστηκαν με θάρρος, θυσίες και συνέπεια και το τελικό αποτέλεσμα ήταν η δικαίωση ενός πραγματικά δύσκολου αγώνα.

Μπαίνοντας στην τρίτη δεκαετία «ζωής», οι πρώτοι ιδρυτές της εταιρείας, αλλά και οι σύγχρονοι εκφραστές της, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, με την ίδια συνέπεια, την ίδια ευθύνη και τον ίδιο ζήλο στον αγώνα της δικής σας εξυπηρέτησης!
Ευχαριστούμε όλους τους πελάτες μας που μας προτίμησαν και συνεχίζουν να μας προτιμούν για την μεταφορά και αποθήκευση των εμπορευμάτων τους, αλλά κυρίως για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Με  σεβασμό και τιμή
Οικογένεια  Αποστολίδη – Οικογένεια  Μυστρίδη

————————————————————————–

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Νέα Δράμα Θεσσαλονίκης
Μεταφορική εταιρεία Νέα Δράμα
Αναλαμβάνω την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας, συντονίζοντας και δίνοντας λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που προκύπτουν
Επί 10 συναπτά έτη αναλαμβάνω την γραμματειακή υποστήριξη της εταιρείας κι όχι μόνον! Marketeer, social media manager, δημιουργός και διαχειρίστρια του neadrama.com.

Μαρχαβίλα Ειρήνη

Γραμματέας
Μεταφορική εταιρεία Νέα Δράμα
Στις αρμοδιότητες μου είναι η οργάνωση της αποθήκης και ο διεξοδικός έλεγχος των εμπορευμάτων που παραλαμβάνονται.